1. stofzuigers
 2. Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood.

Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12033940 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12033940 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12033940
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12033940

Met de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog heb je een stofzuiger die uitgerust is met de nieuwste technologieën. Hij is ideaal voor het verwijderen van dierenhaar uit je huis. De turboborstel met zijn ronddraaiende borstels zorgt ervoor dat elk haartje probleemloos in de stofbak verdwijnt. Het stofreservoir is eenvoudig te legen met een klik op de knop boven de prullenbak. De stofzuiger is zo ontworpen dat hij grof stof van de kleinste stofdeeltjes kan scheiden. Zo voorkom je dat het stof dwarrelt als je het reservoir leegt. Daarnaast worden er ook speciale opzetstukken meegeleverd, zoals de kierenzuigmond. Hiermee zuig je moeiteloos de smalste kieren in je huis schoon. Je hebt dus al je stofzuigmiddelen bij de hand tijdens het stofzuigen.

Pluspunten
 • Je stofzuigt hoogpolig tapijt en verwijdert gemakkelijk dierenharen met de turboborstel dankzij de ronddraaiende borstelharen

  .

  Met de kierenzuigmond stofzuig je moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en spleten

  .

  De kleine accessoires vind je aan de zijkant van de stofzuiger, zodat je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand hebt.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 76 decibel, wat het een van de meest luide stofzuigers maakt

  .

  Er wordt geen parketborstel bijgeleverd, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Miele 12033940

De Miele 12033940 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12033940 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12033940 tv is Unknown van kleur.