1. stofzuigers
  2. Bosch Unlimited 8 BCS82BL24.

Bosch Unlimited 8 BCS82BL24.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BCS82BL24 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BCS82BL24 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BCS82BL24
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BCS82BL24

Met de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 kan je tot wel 130 minuten stofzuigen. Dat komt doordat de stofzuiger een extra accu en snellader bevat. De accu laad je binnen 55 minuten op met de snellader, waarna je er in de laagste stand nog 65 tot 75 minuten mee kan stofzuigen. Met de flexibele kierenzuigmond bereik je zelfs de lastigste plekken. Ook meubels maak je stofvrij dankzij het 2-in-1 accessoire. De led verlichting in de zuigmond zorgt ervoor dat je ook 's avonds precies ziet waar kruimels liggen. Na gebruik berg je de stofzuiger op in de wandhouder. Met de Bosch Unlimited 8 BCS82BL24 zuig je dus nooit te kort.

Pluspunten
  • Dankzij de extra accu heeft een stofzuiger een lange gebruiksduur van 130 minuten. Op het display lees je relevante informatie af, zoals de accuduur. De LED-verlichting op de zuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder je bed. Dankzij de extra accu heeft een stofzuiger een lange gebruiksduur van 130 minuten. Op het display kun je relevante informatie inzien, zoals de accuduur. De LED-verlichting op de zuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder je bed.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluid van 76 decibel erg veel lawaai. Je krijgt geen mini turboborstel om dierenharen van je meubels te verwijderen.

Veelgestelde vragen over de Bosch BCS82BL24

De Bosch BCS82BL24 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BCS82BL24 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BCS82BL24 tv is Unknown van kleur.