1. stofzuigers
  2. Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679.

Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH9679 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RH9679 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RH9679
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RH9679

Met de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679 kun je gericht stofzuigen. Hij heeft een uitstekende zuigkracht met een vermogen van 600 watt. Bovendien heeft hij een extra grote stofzuigerzak van 3 liter, zodat je minder vaak hoeft te legen. De innovatieve technologie zorgt ervoor dat hij een langere levensduur heeft. De filter is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan makkelijk worden schoongemaakt. Het speciale aan deze steelstofzuiger is dat hij flexibele bewegingen maakt. Met de meegeleverde kierenzuigmond kom je gemakkelijk in moeilijk bereikbare plekjes. Daarnaast heb je ook een meubelzuigmond en een mini turbo borstel erbij. Met de turbo borstel is het eenvoudig om dierenharen uit tapijt of van de bank te verwijderen. De steelstofzuiger is ook voorzien van led verlichting, waardoor je ook bij weinig licht de plekjes goed kunt stofzuigen. Wanneer de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679 leeg is, bevestig je hem in de wandoplader. Na 3 uur opladen is hij weer klaar voor gebruik.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. Doordat de steel een flexibel tussenstuk heeft, kom je eenvoudig onder lage meubels. Doordat de steel een flexibel tussenstuk heeft, kom je gemakkelijk onder lage meubels. Zeer veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je los koppelt van de steel. Zeer veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je loskoppelt van de steel.

Minpunten
  • De stofzuiger heeft geen dweilfunctie, maar het dweilaccessoire is los te koop.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH9679

De Rowenta RH9679 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RH9679 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RH9679 tv is Unknown van kleur.