1. stofzuigers
  2. Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1.

Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGB8PET1 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BGB8PET1 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BGB8PET1
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BGB8PET1

De Bosch Serie 8 In'genius ProAnimal BGB8PET1 is speciaal ontwikkeld voor huishoudens met huisdieren. Met de meegeleverde speciale turboborstel worden dierenharen eenvoudig van de bank verwijderd. Voor meubels is er de mini-turbo borstel. Naast de turboborstel wordt er ook een parketborstel, combiborstel en kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee krijg je ook de moeilijk bereikbare plekken schoon. Met een eenvoudige draai aan de knop, kun je de zuigkracht regelen voor extra vermogen. Wanneer je klaar bent met stofzuigen, kunnen de accessoires gemakkelijk worden opgeborgen in een handig opbergvak. Zo heb je deze altijd bij de hand wanneer je de stofzuiger weer uit de kast haalt.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel én mini-turboborstel. Met het HEPA 13-filter is de stofzuiger ideaal voor mensen met een stofallergie.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is met een geluidsniveau van 74 decibel erg luidruchtig.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGB8PET1

De Bosch BGB8PET1 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BGB8PET1 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BGB8PET1 tv is Unknown van kleur.