1. stofzuigers
  2. Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL.

Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGL7EXCL televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BGL7EXCL tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BGL7EXCL
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BGL7EXCL

Met de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL kun je harde of houten vloeren schoonmaken zonder tussenstop. Dankzij het lange snoer van maar liefst 9 meter, hoef je niet van stopcontact te wisselen. Het ideale apparaat voor als je de hal en de woonkamer in één keer wilt stofzuigen. Ook krijg je er een combiborstel en een speciale parketborstel bij. Gebruik deze laatste vooral als je thuis laminaat of parketvloeren hebt. De borstel zorgt ervoor dat er geen krassen ontstaan. Daarnaast is de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL uitgerust met een HEPA 13-filter, waardoor stofdeeltjes in de stofzuigerzak blijven. Ideaal voor mensen met een stofallergie.

Pluspunten
  • De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. De HEPA 13-filter maakt het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Dankzij het lange snoer van 9,3 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Je ontvangt geen turboborstel, waardoor deze stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen

    .

    Met een gewicht van 7,7 kilo is deze stofzuiger relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGL7EXCL

De Bosch BGL7EXCL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BGL7EXCL heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BGL7EXCL tv is Unknown van kleur.