1. stofzuigers
  2. Samsung Bespoke Jet Misty White.

Samsung Bespoke Jet Misty White.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VS20A95843W/WA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung VS20A95843W/WA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesSamsung VS20A95843W/WA
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Samsung VS20A95843W/WA

De Samsung Bespoke Jet Misty White maakt stofzuigen gemakkelijk. Met een druk op de knop kun je het stofreservoir leeggooien. Daarnaast wordt de steelstofzuiger automatisch opgeladen in het oplaad- en afzuigstation. Het station is voorzien van een stofzuigerzak waar het stof in verdwijnt. Met de meegeleverde accessoires kun je gemakkelijk stof, kruimels en dierenharen van je meubels, je auto en de trap verwijderen. De kierenzuiger en gemotoriseerde mini turboborstel maken het stofzuigen gemakkelijker. De accuduur kun je aflezen op het display. Na 3,5 uur is de stofzuiger weer helemaal opgeladen en klaar voor het volgende stofzuigklusje.

Pluspunten
  • Je ontvangt een automatisch oplaad- en leegstation in één dat veel werk uit handen neemt. Je stofzuigt alle vloertypes en verwijdert dierenharen gemakkelijk dankzij de gemotoriseerde combi- en parketborstel. De stofzuiger is veelzijdig in gebruik dankzij de kruimeldief, die je eenvoudig loskoppelt van de steel.

Minpunten
  • Het automatische leegstation heeft een stofzuigerzak die je elke paar maanden leegmaakt.

Veelgestelde vragen over de Samsung VS20A95843W/WA

De Samsung VS20A95843W/WA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Samsung VS20A95843W/WA heeft een Unknown schermtype.

De Samsung VS20A95843W/WA tv is Unknown van kleur.