1. stofzuigers
 2. Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel.

Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12132650 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12132650 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12132650
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12132650

Met de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel krijg je een efficiënte stofzuiger die geschikt is voor harde vloeren en laagpolig tapijt. De combiborstel schakel je snel met je voet om, zodat je optimaal gebruik maakt van de zuigkracht op verschillende vloertypen. Het 8,5 meter lange snoer maakt het stofzuigen gemakkelijk. In de kap zitten accessoires opgeborgen, zoals een zachte afstofborstel, een kieren- en meubelzuigmond. Met de zachte borstel verwijder je stof op kwetsbare meubels. De kierenzuigmond is voor de smalle kieren en plinten in je huis. Met de meubelzuigmond maak je je beklede meubels of autobekleding stofvrij. De stofzuigerzak verzamelt het stof en als deze vol is, gooi je hem weg.

Pluspunten
 • Je stofzuigt zowel lage-pooltapijten als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel

  .

  Neem kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af met de zachte afstofborstel. Je kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zo heb je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 77 decibel, wat het een van de luidste stofzuigers maakt

  .

  Je krijgt geen parketborstel meegeleverd, waardoor het niet geschikt is voor het stofzuigen van houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Miele 12132650

De Miele 12132650 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12132650 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12132650 tv is Unknown van kleur.