1. stofzuigers
 2. Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs.

Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12031700 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12031700 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12031700
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12031700

Met de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs stofzuig je op een comfortabele manier. Dankzij het ergonomische handvat kun je namelijk eenvoudig de zuigkracht aanpassen en de stofzuiger aan- en uitzetten. Zo hoef je niet meer te bukken en kom je onder meer de smalste kieren onder en tussen je meubels makkelijk bij. Met de combiborstel kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of vloerkleden stofzuigen. Je vindt alle accessoires van de stofzuiger onder de kap. Zo heb je een zachte afstofborstel, om bijvoorbeeld je plinten en kwetsbare meubels stofvrij te maken. Ook is er een meubel- en kierenzuigmond die je gemakkelijk op de stofzuiger klikt. Met deze stofzuiger kun je dus eenvoudig alle stof en vuil in huis verwijderen.

Pluspunten
 • Je bedient deze stofzuiger eenvoudig via het handvat, hierdoor hoef je niet te bukken

  .

  Je bedient deze stofzuiger eenvoudig met het handvat, waardoor je niet hoeft te bukken. Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel

  .

  Je kunt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met de bijgeleverde combiborstel. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zo heb je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand

  .

  De kleine accessoires vind je onder de stofzuigerkap, hierdoor heb je ze altijd bij de hand als je aan het opruimen bent.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 73 decibel en is daarmee erg luid

  .

  Hij weegt 7,5 kilo, wat betekent dat je hem minder gemakkelijk de trap op en af kunt tillen.

Veelgestelde vragen over de Miele 12031700

De Miele 12031700 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12031700 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12031700 tv is Unknown van kleur.