1. stofzuigers
  2. Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9.

Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH98A9 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RH98A9 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RH98A9
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RH98A9

Met de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9 stofzuig je comfortabel en grondig alle soorten vloeren. De combiborstel die je bij de stofzuiger krijgt, zorgt ervoor dat je gemakkelijk tegels, vloerkleden en laagpolig tapijt stofzuigt. Met de flexibele knik in de steel van de stofzuiger bereik je ook moeiteloos de meest lastige plekken, zoals onder lage meubels. Met een stofreservoir van 0,9 liter heb je langer stofzuigen voordat je de stofzuiger moet legen. Bovendien heb je met de mini turboborstel de perfecte hulp bij het verwijderen van dierenharen van kussens en beklede meubels. Met de kierenzuigmond verwijder je gemakkelijk stof uit hoeken en kieren achter meubels. De stofzuiger heeft een accu die je 45 minuten op de laagste stand kunt gebruiken. Daarna duurt het 3 uur voordat hij weer helemaal opgeladen is. Met de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9 stofzuig je schoon en grondig.

Pluspunten
  • Je stofzuigt lage poolstapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel. Je verwijdert gemakkelijk dierenharen van je bank en andere beklede meubels met de mini turboborstel. De inhoud van het stofreservoir is met 0,9 liter groter dan de meeste stofzuigers.

Minpunten
  • Je ontvangt geen parketborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren

    .

    = Je krijgt geen parketborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt om kwetsbare vloeren te stofzuigen.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH98A9

De Rowenta RH98A9 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RH98A9 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RH98A9 tv is Unknown van kleur.