1. stofzuigers
 2. Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9.

Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH99A9 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RH99A9 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RH99A9
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RH99A9

De Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 is een krachtige steelstofzuiger met een lange accuduur. Door de ronddraaiende borstelharen in de combizuigmond wordt tapijt goed schoon. Met de mini turboborstel verwijder je ook gemakkelijk dierenharen van je beklede meubels. Aan het uiteinde van de stofzuiger bevindt zich een zachte afstofborstel, waarmee je ook kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel moeiteloos op kunt stoffen. Het stofreservoir is gemakkelijk boven de prullenbak leeg te maken. Met de laagste stand heeft de stofzuiger een accuduur van maar liefst 63 minuten. Dit is langer dan de meeste steelstofzuigers. Je kunt dus niet alleen je benedenverdieping stofzuigen, maar ook je bovenverdieping met een volle accu. Via de batterij-indicator houd je de accu in de gaten. Is deze leeg? Dan laad je hem binnen 3 uur weer volledig op. Met de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 stofzuig je dus gemakkelijk en krachtig je hele woning schoon.

Pluspunten
 • De laagste stand geeft een accuduur van 63 minuten, langer dan de meeste steelstofzuigers

  .

  Met de mini turboborstel verwijder je dierenharen extra gemakkelijk van je bank en ander bekleed meubilair

  .

  De ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond maken het gemakkelijk om dierenharen te verwijderen, zelfs van hoogpolig tapijt.

Minpunten
 • Je ontvangt geen parketborstel, waardoor het minder geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren

  .

  Deze stofzuiger heeft met een gewicht van kilogram een redelijk gewicht, wat het lastiger maakt om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH99A9

De Rowenta RH99A9 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RH99A9 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RH99A9 tv is Unknown van kleur.