1. stofzuigers
  2. Rowenta X-Nano RH1129.

Rowenta X-Nano RH1129.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH1129 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RH1129 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RH1129
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RH1129

Met de Rowenta X-Nano RH1129 maak je je woning gemakkelijk schoon. Dankzij zijn krachtige motor en de combiborstel, die bestaat uit harde haren, pak je zelfs hardnekkig vuil en stof mee. De ergonomische steelstofzuiger en het lichte gewicht van 2,2 kilogram maken het gemakkelijk om de stofzuiger de trap op en af te dragen. Met de meubel- en kierenzuigmond en de zachte afstofborstel aan het uiteinde verwijder je gemakkelijk stof van je meubels, zoals je glazen salontafel. En met een accuduur van 40 minuten op de laagste stand heb je genoeg tijd om je hele woning schoon te maken. Na 3 uur is de stofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor het volgende schoonmaakproject.

Pluspunten
  • Dankzij het lichte gewicht van 2,2 kilogram kun je de stofzuiger gemakkelijk de trap op en af tillen.De ergonomische handgreep maakt het stofzuigen nog makkelijker.Je kunt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met de combiborstel.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen op kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH1129

De Rowenta RH1129 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RH1129 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RH1129 tv is Unknown van kleur.