1. stofzuigers
 2. Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips.

Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Veripart CBL296 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Veripart CBL296 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesVeripart CBL296
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Veripart CBL296

De Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips biedt jou een krachtig stofzuigapparaat en een lifetime pack aan stofzuigerzakken. Je krijgt een combiborstel, een parketborstel en een mini-turboborstel, waarmee je eenvoudig vloeren, meubels, traptreden en auto's stofzuigt. Daarnaast ontvang je kleine accessoires om je stofzuigklussen nog makkelijker te maken. De kierenzuigmond is bijvoorbeeld ideaal voor de plinten en met de zachte afstofborstel maak je ook de lampenkappen stofvrij. Deze Philips stofzuiger is dus ideaal voor degenen die regelmatig op zoek zijn naar een professionele oplossing om huisdierenharen eenvoudig te verwijderen. Met deze stofzuiger is het namelijk een fluitje van een cent om je meubels, auto en vloeren stofvrij te maken.

Pluspunten
 • Bij de stofzuiger krijg je een voorraad aan stofzuigerzakken voor 7 jaar, wat gelijk staat aan de levensduur van je stofzuiger

  .

  Dankzij het anti-allergiefilter is deze zeer geschikt voor mensen met een stofallergie

  .

  Met de mini-turboborstel kun je gemakkelijk dierenharen of ander grof vuil van meubels of traptreden halen.

Minpunten
 • Er is geen mogelijkheid om de kleine accessoires op te slaan. Deze stofzuiger is met een gewicht van 5,4 kilo relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over de Veripart CBL296

De Veripart CBL296 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Veripart CBL296 heeft een Unknown schermtype.

De Veripart CBL296 tv is Unknown van kleur.