1. stofzuigers
  2. Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs.

Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12139120 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12139120 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12139120
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12139120

De Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs biedt je de ultieme bewegingsvrijheid tijdens het stofzuigen. Met zijn combiborstel is hij geschikt voor alle soorten vloeren, en je kunt de motor op 3 verschillende plekken plaatsen. Je kunt de steelstofzuiger bijvoorbeeld ook gebruiken om de spinnenraggen bij je plafond weg te halen. Met de accu van de stofzuiger kun je tot 60 minuten stofzuigen op de laagste stand. Heb je een tapijt of vloerkleed in huis? Dan is het handig om de hoogste stand te gebruiken. Alle stof wordt opgevangen in het stofreservoir, dus het is belangrijk dat je deze op tijd leegt. Zo houd je de zuigkracht optimaal. De steelstofzuiger is ook voorzien van een LED-display, waarmee je de batterijstatus kunt controleren. Bovendien heeft hij een handige parkeerstand, zodat je de stofzuiger gemakkelijk kunt opbergen als je klaar bent met stofzuigen.

Pluspunten
  • Je stofzuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert dierenharen moeiteloos met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond. Je neemt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel, houten wandplank of televisie af met de zachte afstofborstel. In slechts 4 uur is de steelstofzuiger weer volledig opgeladen en klaar om te gebruiken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 80 decibel, wat één van de meest luide stofzuigers is. Deze stofzuiger heeft een lagere zuigkracht dan de Miele Triflex HX2 modellen.

Veelgestelde vragen over de Miele 12139120

De Miele 12139120 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12139120 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12139120 tv is Unknown van kleur.