1. stofzuigers
  2. Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel.

Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VCA-SAB90 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung VCA-SAB90 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesSamsung VCA-SAB90
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Samsung VCA-SAB90

Met de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel heb je een complete oplossing in huis voor het schoonmaken van je parketvloer. De parketborstel is zacht, waardoor je de vloer goed kunt beschermen tegen krassen. Met het meegeleverde dweilopzetstuk kun je de vloer naspoelen met de dweildoeken, die je natmaakt onder de kraan. De doeken draaien rond onder de borstel, waardoor je koffievlekken of andere vlekken gemakkelijk kunt verwijderen. Daarnaast is de Samsung Jet 75 Pro ook uitermate geschikt voor het stofzuigen van tapijten en harde vloeren. Met de mini turboborstel maak je ook beklede meubels stof- en haarvrij. De andere opzetstukken klik je eenvoudig op de kruimeldief, waardoor je ook plinten en kieren achter meubels kunt stofzuigen. Met een accuduur van 60 minuten kun je de boven- en benedenverdieping schoonmaken.

Pluspunten
  • Je beschermt je parketvloer tegen krassen met de parketborstel. Met de dweilborstel geef je de vloer direct na het stofzuigen een dweilbeurt. Met een accuduur van 60 minuten kun je zowel de boven- als benedenverdieping stofzuigen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 86 decibel relatief veel geluid.

Veelgestelde vragen over de Samsung VCA-SAB90

De Samsung VCA-SAB90 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Samsung VCA-SAB90 heeft een Unknown schermtype.

De Samsung VCA-SAB90 tv is Unknown van kleur.