1. stofzuigers
  2. Numatic HVR-180 Henry Eco.

Numatic HVR-180 Henry Eco.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 900017 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic 900017 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesNumatic 900017
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Numatic 900017

De Numatic HVR-180 Henry Eco is een zeer handige stofzuiger voor het stofzuigen van meerdere ruimtes in één keer. Met een inhoud van 8 liter en een 10 meter lange snoer is het niet nodig om vaak van stopcontact of stofzak te wisselen. Daarnaast is het ook erg handig dat je met de combizuigmond zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of een kleed kunt stofzuigen zonder van opzetstuk te wisselen. Achterop de stofzuiger vind je de kleine accessoires, waarmee je bijvoorbeeld de plinten, traptreden of andere kleine stofzuigklussen gemakkelijk kunt uitvoeren. De stofzuiger is erg stil, waardoor je niet lastig gevallen wordt door hard geluid. Bovendien is de stofzuiger erg licht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Met deze stofzuiger stofzuig je gemakkelijk en comfortabel alle ruimtes van je huis.

Pluspunten
  • Het verwijderen van de stofzak is eenvoudig en hygiënisch. Grote stofzak met een inhoud van 8 liter, dus het gaat lang mee. Dankzij het lange snoer van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is met een gewicht van 10,2 kilo zwaarder dan andere stofzuigers in deze prijsklasse. De snoer gaat niet automatisch terug de stofzuiger in, je moet hiervoor handmatig aan het wiel draaien. Deze stofzuiger is 10,2 kilo zwaarder dan andere stofzuigers in deze prijsklasse

    .

    Het snoer gaat niet automatisch terug de stofzuiger in, je moet hiervoor handmatig aan het wiel draaien.

Veelgestelde vragen over de Numatic 900017

De Numatic 900017 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Numatic 900017 heeft een Unknown schermtype.

De Numatic 900017 tv is Unknown van kleur.