Over ons

Welkom! Wij als InterieurdesignerReview.nl hebben onze site ontworpen om mensen die interesse hebben in design van hun huis te helpen met goede keuzes te maken voor het ontwerp binnenshuis. 

Wij zijn professionals en design studenten met maar één passie: interieurdesign!

Onze visie

Hiernaast lees je meer over onze visie.

Wij hebben in de loop der jaren veel kennis kunnen opdoen door werk en stage bij design bureau’s die speciaal toegelicht zijn op het gebied van interieur. 

Gedurende deze tijd hebben we aan tal van verschillende projecten gewerkt en met interieur van heel veel verschillende merken gewerkt. In ons werk luister je ook veel naar de klant maar het is in principe een adviserende rol. Deze rol hebben we ontwikkeld tot een online rol in de vorm van deze website.

Onze visie met deze website is om de best gereviewde interieurdesignproducten te verwerken tot een top 10 per verschillende rubriek. De top 10 hebben wij zelf samengesteld waarvan wij denken dat dit de beste zijn, maar het zijn dus ook producten die de consument zelf hoog waardeert. Wij hopen  je op deze manier te helpen om je huis te ontwerpen tot de sfeer die jij voor ogen hebt.