1. stofzuigers
 2. Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit.

Miele Complete C3 Allergy PowerLine Lotuswit.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12031670 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12031670 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12031670
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12031670

De Miele Complete C3 PowerLine Allergy Lotuswit heeft ook een elektronisch regelbare zuigkracht. Je kunt de luchtstroom perfect afstemmen op het soort oppervlak dat je stofzuigt. Hierdoor heb je altijd de juiste zuigkracht en wordt het stofzuigen efficiënt en gemakkelijk. Ook heeft de stofzuiger een lange snoer waardoor je een groter gebied kan stofzuigen in slechts een paar stappen. De stofzuiger is ook uitgerust met een hygiëne-filter dat stof en geurtjes effectief filtreert. De stofzuiger is energiezuinig en heeft een A++ energie-efficiëntieklasse. Met Miele Complete C3 PowerLine Allergy Lotuswit zul je minder last hebben van allergieën en stof in je huis. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het omgaan met alergene stoffen, je stofzuigt ze namelijk gemakkelijk en effectief weg. Of je nu op harde vloeren of tapijt stofzuigt, met deze stofzuiger maak je je huis grondig schoon en blijft de lucht fris.

Pluspunten
 • Dankzij het HEPA 13-filter is dit zeer geschikt voor mensen met een stofallergie

  .

  De kleine accessoires kun je vinden onder de kap van de stofzuiger, zo heb je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand

  .

  Met de combiborstel kun je laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 73 decibel, wat erg luid is

  .

  Je ontvangt geen parketborstel waardoor de stofzuiger niet geschikt is om te stofzuigen op houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Miele 12031670

De Miele 12031670 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12031670 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12031670 tv is Unknown van kleur.