1. stofzuigers
 2. Philips FC9334/09 PowerPro Compact.

Philips FC9334/09 PowerPro Compact.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips FC9334/09 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips FC9334/09 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesPhilips FC9334/09
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Philips FC9334/09

De Philips FC9334/09 PowerPro Compact biedt je een perfect schoonmaakresultaat voor elk type vloer. Dankzij de verschillende opzetborstels is deze stofzuiger geschikt voor harde vloeren, tapijt, vloerkleden en zelfs dierenharen. Dankzij de TriActive combiborstel hoef je niet steeds van borstel te wisselen. Bovendien heeft deze stofzuiger een speciale allergie filter. Hierdoor worden 99,9% van de fijne stofdeeltjes opgevangen. Dit is ideaal voor mensen met een allergie. De compacte afmeting van de stofzuiger maakt het gemakkelijk om hem op te bergen. Daarnaast heeft hij ook nog een gering gewicht van 4,2 kilo, waardoor je hem makkelijk meeneemt naar boven. Hierdoor zuig je ook de moeilijk bereikbare plekken grondig schoon.

Pluspunten
 • De parketborstel is speciaal voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijk, zelfs uit tapijt

  .

  De TriActive-zuigmond zuigt via drie kanten stof van de vloer op

  .

  Omdat de stofzuiger slechts 4,5 kilo weegt, kun je hem gemakkelijk de trap op en af tillen.

Minpunten
 • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 76 decibel erg veel lawaai. Het is niet mogelijk de zuigkracht van deze stofzuiger handmatig in te stellen.

Veelgestelde vragen over de Philips FC9334/09

De Philips FC9334/09 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Philips FC9334/09 heeft een Unknown schermtype.

De Philips FC9334/09 tv is Unknown van kleur.