1. stofzuigers
 2. Bosch Unlimited 7 BBS712A.

Bosch Unlimited 7 BBS712A.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BBS712A televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BBS712A tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BBS712A
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BBS712A

De Bosch Unlimited 7 BBS712A is een krachtig en veelzijdig apparaat. De extra accu maakt de accuduur dubbel zo lang, waardoor je nog langer kunt stofzuigen. De flexibele stang zorgt ervoor dat je gemakkelijk onder meubels kan stofzuigen. De LED verlichting maakt het stofzuigen op donkere plaatsen ook nog eens eenvoudiger. Met het Bosch accuplatform kun je de accu ook gebruiken voor andere Bosch apparaten. De stofzuiger wordt geleverd met een aantal accessoires, waaronder een zachte afstofborstel voor kwetsbare oppervlakken en een toetsenbordzuigmond. Met deze accessoires kun je gemakkelijk ook kleinere plekken zoals je toetsenbord of andere kwetsbare oppervlakken stofvrij maken. De Bosch Unlimited 7 BBS712A is daarom een krachtig en veelzijdig stofzuigapparaat voor elke situatie.

Pluspunten
 • Je krijgt een extra accu waardoor je niet 40, maar 80 minuten kan stofzuigen

  .

  Stofzuig ook hoogpolig tapijt en verwijder dierenharen gemakkelijk met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  Je gebruikt de stofzuiger voor meer dan alleen het stofzuigen van de vloer, dankzij het arsenaal aan meegeleverde accessoires.

Minpunten
 • Deze stofzuiger hoort met een geluidsniveau van 85 decibel bij de meest luidruchtige stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Bosch BBS712A

De Bosch BBS712A kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BBS712A heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BBS712A tv is Unknown van kleur.