1. stofzuigers
 2. Numatic ReFlo ERP180-11.

Numatic ReFlo ERP180-11.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 911690 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic 911690 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesNumatic 911690
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Numatic 911690

De Numatic ReFlo ERP180-11 is perfect voor een dagelijkse schoonmaak. Hij is uitgerust met een krachtige motor van 700 watt waardoor je al het vuil kunt verwijderen. Daarnaast is hij voorzien van een tweede motor die zorgt voor een goede luchtstroom in de stofzuiger. Deze motor is goed voor een zuigkracht van 20 kPa. De stofzuiger heeft een lichtgewicht ontwerp waardoor hij makkelijk te tillen en dragen is. Daarnaast is hij erg stil. Je kunt de stofzuiger zonder enig probleem gebruiken zonder je te storen aan storend lawaai. De Numatic ReFlo ERP180-11 is ook voorzien van een HEPA-filter waardoor je zeker weet dat je geen stof en ander vuil inademen tijdens het stofzuigen. Dit filter heeft ook een lange levensduur waardoor je minder vaak een nieuw filter hoeft te kopen.

Pluspunten
 • De verschillende verlengstukken helpen bij het bereiken van moeilijk te bereiken plekken, zoals bovenop kasten of ventilatieroosters

  .

  Dankzij het lange snoer heeft u een actieradius van 12 meter, waardoor u niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen

  .

  De zachte afstofborstel wordt gebruikt voor kwetsbare meubels, zoals glazen salontafels of een tv.

Minpunten
 • Er is geen mogelijkheid om al die accessoires op te bergen. Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 72 decibel, wat vrij luid is.

Veelgestelde vragen over de Numatic 911690

De Numatic 911690 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Numatic 911690 heeft een Unknown schermtype.

De Numatic 911690 tv is Unknown van kleur.