1. stofzuigers
 2. Samsung Bespoke Jet AI.

Samsung Bespoke Jet AI.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VS28C9784QK/WA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung VS28C9784QK/WA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesSamsung VS28C9784QK/WA
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Samsung VS28C9784QK/WA

De Samsung Jet Bespoke Jet AI maakt al je vloeren binnen no-time stofvrij. Met behulp van kunstmatige intelligentie brengt de stofzuiger je alle hoeken van je woning in perfecte staat. Dankzij de geïntegreerde sensoren meet de Jet AI de oppervlakte en past daar zuigkracht en borstelsnelheid op aan. Hierdoor ben je verzekerd van een goede reiniging, zonder dat je batterij overbelast wordt. Klaar met stofzuigen? Plaats het apparaat in het speciaal ontworpen leegstation en de stofzuiger reinigt zichzelf. Deze stofzuiger is niet alleen compact en licht, maar heeft ook een krachtigere zuigkracht dan zijn voorganger. Je kunt het apparaat tot wel 100 minuten op één keer opladen gebruiken. Met de meegeleverde accessoires pas je de stofzuiger aan op elk vloertype. Daarnaast is er ook een ingebouwde led lamp aanwezig waardoor vuil extra goed zichtbaar is. Al je accessoires berg je gemakkelijk op in de meegeleverde opbergstandaard. Kortom, de Samsung Jet Bespoke Jet AI maakt je vloeren stofvrij in korte tijd.

Pluspunten
 • Met kunstmatige intelligentie analyseert de stofzuiger het oppervlak, waardoor je altijd de juiste zuigkracht en borstelsnelheid gebruikt

  .

  Met deze analyse gebruik je altijd de juiste instellingen

  .

  De stofzuiger leegt zichzelf in het leegstation, zodat je dit stoffige klusje niet zelf hoeft te doen

  .

  Met de meegeleverde accessoires reinig je ook moeilijk bereikbare plekken en verwijder je dierenharen eenvoudig.

Minpunten
 • Het automatische leegstation heeft een stofzuigerzak, deze moet je om de paar maanden legen.

Veelgestelde vragen over de Samsung VS28C9784QK/WA

De Samsung VS28C9784QK/WA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Samsung VS28C9784QK/WA heeft een Unknown schermtype.

De Samsung VS28C9784QK/WA tv is Unknown van kleur.