1. stofzuigers
  2. Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1.

Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGB8SIL1 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BGB8SIL1 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BGB8SIL1
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BGB8SIL1

De Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGB8SIL1 is veel stiller dan andere stofzuigers uit dezelfde serie. Met een geluidsniveau van maar 66 dB hoef je je geen zorgen te maken over lawaai tijdens het stofzuigen. Bovendien krijg je bij deze stofzuiger een combiborstel en een parketborstel. De laatste heeft zachte haren, waardoor je je houten vloer niet beschadigt. Met de combiborstel kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt stofzuigen. Daarnaast is de zuigkracht makkelijk te regelen met slechts één draai aan de knop. Ook heb je de accessoires altijd bij de hand, omdat je ze na gebruik gemakkelijk in het opbergvak in de stofzuiger kunt opbergen. Als je klaar bent, zet je de stofzuiger in de parkeerstand. Zo kun je deze netjes wegzetten.

Pluspunten
  • Door het HEPA 13-filter is de stofzuiger erg geschikt voor mensen met een stofallergie. Met zijn grote reikwijdte van 15 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Deze stofzuiger is stiller dan de meeste stofzuigers met een geluidsniveau van 66 decibel.

Minpunten
  • Je ontvangt geen turboborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen. ↪ Je ontvangt geen turboborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en die.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGB8SIL1

De Bosch BGB8SIL1 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BGB8SIL1 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BGB8SIL1 tv is Unknown van kleur.