1. stofzuigers
 2. Rowenta Silence Force RO7457.

Rowenta Silence Force RO7457.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RO7457 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RO7457 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RO7457
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RO7457

De Rowenta Silence Force RO7457 stofzuiger met zak is perfect voor wie waarde hecht aan stilte. Met een lage geluidsproductie van maar 57 decibel is het geluid nauwelijks hoorbaar. Bij de stofzuiger ontvang je een aantal accessoires, waarmee je in kleine hoeken en gaten kunt stofzuigen. De flexibele kierenzuigmond en meubelzuigmond zijn ideaal voor het stofzuigen van bijvoorbeeld een bank, kussens en auto. De stofzuigerzak heeft een inhoud van 4,5 liter en is gemakkelijk te vervangen. Dankzij het kliksysteem plaats je de zak eenvoudig en hygiënisch. Als je klaar bent met stofzuigen klap je de stofzuiger eenvoudig op in de parkeerstand. Zo heb je de stofzuiger altijd binnen handbereik.

Pluspunten
 • Deze stofzuiger is erg stil met een geluidsniveau van 57 decibel

  .

  Met de meegeleverde combiborstel kan je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen

  .

  Je ontvangt een zachte afstofborstel voor kwetsbare meubels, een meubelzuigmond voor je meubilair en een kierenzuigmond voor kieren en spleten.

Minpunten
 • Je ontvangt geen parket- en turboborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van harde, kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RO7457

De Rowenta RO7457 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RO7457 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RO7457 tv is Unknown van kleur.