1. stofzuigers
 2. Bosch Flexxo Serie | 4 28Vmax BBH3ZOO28.

Bosch Flexxo Serie | 4 28Vmax BBH3ZOO28.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BBH3ZOO28 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BBH3ZOO28 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BBH3ZOO28
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BBH3ZOO28

De Bosch Flexxo Serie | 4 28Vmax BBH3ZOO28 biedt je een complete en effectieve manier om je huis schoon te maken. De ProAnimal Brush verwijdert dierenharen moeiteloos van je tapijt en meubels. Ook reinigt de ronddraaiende borstel diep in de vezels van je tapijt. Met de LED verlichting zie je geen vuiltje meer over het hoofd. En als dat nog niet genoeg is, heb je ook nog meerdere accessoires waar je de stofzuiger mee uitbreidt. De meubelzuigmond met zachte afstofborstel en flexibele kierenzuigmond berg je op in de stofzuiger. Met de motor-unit maak je de stofzuiger makkelijk om tot kruimeldief. En met de krachtige 28V accu stofzuig je tot 55 minuten op de laagste stand. De Bosch Flexxo Serie | 4 28Vmax BBH3ZOO28 is de perfecte oplossing voor al je stofzuig- en opruimbehoeften.

Pluspunten
 • Je stofzuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert dierenharen met gemak door de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  Met de kierenzuigmond stofzuig je moeilijk bereikbare plaatsen zoals kieren en spleten

  .

  De veelzijdigheid van deze stofzuiger wordt mogelijk gemaakt door de kruimeldief, die je gemakkelijk loskoppelt van de steel.

Minpunten
 • Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 82 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Bosch BBH3ZOO28

De Bosch BBH3ZOO28 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BBH3ZOO28 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BBH3ZOO28 tv is Unknown van kleur.