1. stofzuigers
 2. Rowenta Silence Force Effitech RO7936.

Rowenta Silence Force Effitech RO7936.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RO7936 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RO7936 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RO7936
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RO7936

Met de Rowenta Silence Force Effitech RO7936 heb je een stille en energiezuinige stofzuiger. Door de Effitech technologie heeft de stofzuiger een hoog zuigvermogen, maar maakt hij weinig lawaai. Met een maximaal geluidsniveau van 59 decibel is de stofzuiger nauwelijks hoorbaar. Ook de actieradius van 12 meter is comfortabel. Je hoeft niet steeds van stopcontact te verwisselen. Daarnaast heeft de stofzuiger een grote opvangbak van 2,5 liter. Hierdoor hoef je minder vaak de prullenbak te legen. De filters vangen 99.98% van de stofdeeltjes op, zodat de luchtkwaliteit in jouw huis goed blijft. Met de meegeleverde opzetborstels pas je de stofzuiger aan op verschillende vloeren. Zo stofzuig je ook moeilijk bereikbare plekken met bijvoorbeeld de kierenzuigmond.

Pluspunten
 • De stofzuiger heeft met een opvangcapaciteit van 2,5 liter een ruimere stofopvang dan de meeste stofzuigers zonder zak

  .

  Deze stofzuiger is met een geluidsniveau van 59 decibel stiller dan de meeste stofzuigers

  .

  Door het lange snoer van 8,4 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
 • Door het hoge gewicht van bijna 9 kilo is het moeilijker om de stofzuiger de trap op en af te tillen

  .

  Je krijgt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RO7936

De Rowenta RO7936 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RO7936 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RO7936 tv is Unknown van kleur.