1. stofzuigers
  2. Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1.

Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BCH86PET1 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BCH86PET1 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BCH86PET1
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BCH86PET1

Met de Bosch Athlet ProAnimal 28Vmax BCH86PET1 heb je een krachtig hulpmiddel in handen om je tapijt grondig schoon te maken. Het ProAnimal-mondstuk heeft borstels die op hoge snelheid draaien en diep in het tapijt doordringen om dierenharen en vuil los te maken. Hiermee kun je ook hoogpolig tapijt grondig reinigen. De steelstofzuiger heeft 3 verschillende standen. Voor het alledaagse gebruik kun je de lichte of reguliere stand gebruiken. Wil je het kussen van je huisdier eens grondig schoonzuigen, dan heb je de turbostand nodig. Deze stand zorgt voor een extra hoge zuigkracht waarmee je ook de diepliggende vuilresten uit het tapijt verwijdert. Met een volledig opgeladen accu kun je de Bosch Athlet ProAnimal tot 60 minuten achter elkaar gebruiken. Zo kun je gericht en efficiënt je tapijt schoonmaken.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. Ze is zeer veelzijdig in gebruik dankzij de schouderband en motor unit die je los koppelt van de steel. Met het verlengstuk en de flexibele kierenzuigmond bereik je ook moeilijk bereikbare plekken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een relatief luid geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Bosch BCH86PET1

De Bosch BCH86PET1 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BCH86PET1 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BCH86PET1 tv is Unknown van kleur.