1. stofzuigers
  2. Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak.

Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Veripart VPSB101 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Veripart VPSB101 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesVeripart VPSB101
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Veripart VPSB101

Met de Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak haal je een stofzuiger met een heleboel voordelen in huis. Je ontvangt een combiborstel die geschikt is voor laagpolig tapijt en harde vloeren. Ook krijg je meubelzuigmond en kierenzuigmond meegeleverd voor de kleinere klusjes. De snoerlengte van 7 meter biedt een actieradius van 9 meter, dus je hoeft minder vaak van stopcontact te wisselen. De stofzuiger beschikt tevens over een HEPA 13-filter dat 99,95% van alle stofdeeltjes filtert. Dit maakt de stofzuiger geschikt voor mensen met een stofallergie. Na het stofzuigen is de stofbak ook gemakkelijk te legen dankzij het kliksysteem. Je hoeft de stofbak niet meer met handen vol stof naar de prullenbak te brengen. Verder is de stofzuiger uitgerust met een lange zuigslang waarmee je moeilijk bereikbare plekjes kunt stofzuigen. Zo verzeker je jezelf van een perfect schone woning.

Pluspunten
  • Geen stofzuigerzakken, dus je bespaart geld op de lange termijn. De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. De meubelzuigmond gebruik je voor meubels zoals je salontafel, je bank of de televisie.

Minpunten
  • Bezit geen turboborstel, dus vlekken of grove tapijten maken minder makkelijk schoon. Het HEPA-13 filter maakt de stofzuiger geschikt voor mensen met een stofallergie, maar als je erg gevoelig bent adviseren we een HEPA-14 filter.

Veelgestelde vragen over de Veripart VPSB101

De Veripart VPSB101 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Veripart VPSB101 heeft een Unknown schermtype.

De Veripart VPSB101 tv is Unknown van kleur.