1. stofzuigers
  2. Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit.

Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12034800 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12034800 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12034800
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12034800

Met de Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit heb je een stofzuiger met 6 verschillende standen om je huis mee schoon te maken. De combiborstel maakt het gemakkelijk om te wisselen tussen harde vloeren en vloerkleden, wat een probleemloze overgang garandeert. De accessoires bevinden zich onder de klep bovenop de stofzuiger. Gebruik de kierenzuigmond om zelfs de smalste kieren en hoeken stofvrij te maken. Voor het stofzuigen van meubels gebruik je de meubelzuigmond. Heb je kwetsbare meubels? Dan is de zachte afstofborstel de beste optie om krassen en andere schade te voorkomen. De Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit heeft een sterk vermogen en een lange levensduur. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van een comfortabele handgreep, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. De stofzuiger heeft een stille werking, waardoor je het geluid niet als storend ervaart. Met deze stofzuiger wordt schoonmaken een stuk eenvoudiger!

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel laagpolis tapijt als onkwetsbare harde vloeren met de bijgeleverde combiborstel. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zo heb je ze altijd bij de hand tijdens het schoonmaken. Je neemt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af met de zachte afstofborstel.

Minpunten
  • Het snoer is met 6,5 meter vrij kort, dus je zal af en toe van stopcontact moeten wisselen

    .

    Je krijgt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Miele 12034800

De Miele 12034800 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12034800 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12034800 tv is Unknown van kleur.