1. stofzuigers
  2. Philips Performer Active FC8575/09.

Philips Performer Active FC8575/09.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips FC8575/09 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips FC8575/09 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesPhilips FC8575/09
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Philips FC8575/09

Met de Philips Performer Active FC8575/09 kun je al je vloeren stofvrij maken. Deze stofzuiger beschikt over een parketborstel waarmee je kwetsbare vloeren stofvrij maakt, zonder schade. Ook is er een TriActive combiborstel bij de stofzuiger geleverd, waarmee je zowel harde vloeren als tapijt stofvrij maakt. Daarnaast wordt er een stofzuigerzak meegeleverd, waardoor stofallergieën geen kans meer krijgen. Wanneer de stofzuigerzak vol is, kun je deze makkelijk verwijderen en vervangen door een nieuwe. De zuigkracht neemt steeds af naarmate de zak voller wordt, dus vervang deze op tijd. Daarnaast is er een zachte afstofborstel en kierenzuigmond op de steel van de stofzuiger te vinden, waarmee je smalle kieren, plinten en plafonds stofvrij kunt maken. Door de 3 verschillende zuigkrachtstanden is het makkelijk om de zuigkracht aan te passen aan het vloertype. Kortom, met de Philips Performer Active FC8575/09 stofzuiger heb je alle handige accessoires bij de hand om al je vloeren stofvrij te maken.

Pluspunten
  • Je stofzuigt houten en andere kwetsbare vloeren zonder krassen achter te laten met de meegeleverde parketborstel. Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel. De zachte afstofborstel is geïntegreerd in het handvat, zo haal je hem er gemakkelijk bij om kwetsbare oppervlakken af te stoffen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger hoort met een geluidsniveau van 77 decibel bij de meest luidruchtige stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Philips FC8575/09

De Philips FC8575/09 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Philips FC8575/09 heeft een Unknown schermtype.

De Philips FC8575/09 tv is Unknown van kleur.