1. stofzuigers
  2. Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7.

Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH20C7 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RH20C7 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RH20C7
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RH20C7

De Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7 is een multifunctionele stofzuiger die ideaal is voor het schoonmaken van je huis. De stofzuiger is voorzien van verschillende technologieën. Zo past hij automatisch de zuigkracht aan op het vloertype en heeft het een flexibele stang. Dit zorgt ervoor dat je ook onder meubels kunt stofzuigen zonder dat je hoeft te bukken. Ook is de stofzuiger voorzien van led verlichting op de zuigmond, waardoor je ook donkere plekken in je huis makkelijk kunt stofzuigen. Verder heb je de beschikking over verschillende opzetstukken. Zo is er bijvoorbeeld een kierenzuigmond om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken of een meubelzuigmond waarmee je je bank en andere meubels kunt stofzuigen. Ook kun je via het display op de stofzuiger de batterijduur zien en wanneer je het filter moet schoonmaken. Kortom, de Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7 is een stofzuiger die ideaal is voor ieder huishouden.

Pluspunten
  • Je stofzuigt en dweilt de vloer met behulp van de meegeleverde Aqua vloerzuigmond. De stofzuiger past de zuigkracht automatisch aan op het type vloer. De ledverlichte vloerzuigmond verbetert je zicht op donkere plekken, zoals onder je bank of bed.

Minpunten
  • De stofzuiger heeft met een opvangcapaciteit van 0,4 liter een kleinere stofopvang dan de meeste stofzuigers zonder zak

    .

    De stofzuiger heeft een lagere stofopvang dan de meeste stofzuigers zonder zak, met een opvangcapaciteit van slechts 0,4 liter.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH20C7

De Rowenta RH20C7 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RH20C7 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RH20C7 tv is Unknown van kleur.