1. stofzuigers
 2. Inventum ST306RZA.

Inventum ST306RZA.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Inventum ST306RZA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Inventum ST306RZA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesInventum ST306RZA
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Inventum ST306RZA

De Inventum ST306RZA is ook voorzien van een universele snoeropbergfunctie, waarmee je het snoer netjes en simpel op kunt bergen. Zo hoef je je nooit meer druk te maken om het snoer dat overal door het huis slingert. Daarnaast is de inhoud van het stofreservoir ook eenvoudig te legen. Door de grote opening aan de bovenzijde hoef je niet meer met je handen in het stof te wroeten. Met één druk op de knop is het stofreservoir leeg. De Inventum ST306RZA is een stevige stofzuiger die je gemakkelijk en snel door het hele huis helpt. Deze stofzuiger is ideaal voor mensen met een stofallergie, maar ook voor wie gewoon van een proper en stofvrij huis houdt. Met de vele accessoires en de universele snoeropbergfunctie is deze stofzuiger een uitstekende keuze voor iedereen.

Pluspunten
 • Dankzij het HEPA 13-filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie

  .

  Met het compacte formaat kun je de stofzuiger gemakkelijk opbergen.

Minpunten
 • Wordt niet geleverd met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer met beleid

  .

  -- Wordt niet geleverd met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer met zorg. Bevat geen turboborstel, dus dierenharen of grove tapijten maak je minder gemakkelijk schoon

  .

  -- Bevat geen turboborstel, dus dierenharen of ruwe tapijten maak je minder makkelijk schoon.

Veelgestelde vragen over de Inventum ST306RZA

De Inventum ST306RZA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Inventum ST306RZA heeft een Unknown schermtype.

De Inventum ST306RZA tv is Unknown van kleur.