1. stofzuigers
  2. Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET.

Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BBS8214PET televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BBS8214PET tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BBS8214PET
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BBS8214PET

Met de Bosch Unlimited 8 ProAnimal BBS8214PET verwijder je gemakkelijk alle dierenharen en stof van meubels en vloeren. De stofzuiger wordt geleverd met een ProAnimal borstelrol waarmee je met draaiende borstels vezels en dierenharen uit tapijten verwijdert. De mini-turboborstel maakt het verwijderen van dierenharen van meubels en banken eenvoudig. Daarnaast is er een flexibele kierenzuigmond om ook moeilijk bereikbare plekjes als onder de bank stofvrij te maken. Met de low-power eco modus maak je alle verdiepingen van je huis stofvrij en stofzuig je tot 65 minuten. Bovendien kun je de stofzuiger netjes opbergen in de wandhouder, waar hij ook direct opgeladen wordt.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen dankzij de draaiende borstels. De verlichte vloerzuigmond met LED-verlichting verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder de bank en onder je bed. Op het digitale display lees je handige informatie, zo heb je geen plotselinge lege accu meer.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluid van 76 decibel veel lawaai

    .

    De turbostand vereist veel energie van de accu, als het wordt ingeschakeld gaat de accu maar 10 minuten mee.

Veelgestelde vragen over de Bosch BBS8214PET

De Bosch BBS8214PET kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BBS8214PET heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BBS8214PET tv is Unknown van kleur.