1. stofzuigers
 2. Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5.

Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGL8SIL5 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BGL8SIL5 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BGL8SIL5
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BGL8SIL5

De Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 is een stil, krachtig en duurzaam apparaat. De stofzuiger beschikt over een innovatief luchtfiltersysteem waardoor de lucht die wordt uitgestoten schoner is dan de lucht die je inademt. Verder heeft de stofzuiger een zuigkrachtregeling waarmee je de zuigkracht eenvoudig naar wens aanpast. Ook krijg je bij de stofzuiger een parketborstel, combiborstel en kierenzuigmond. Met de kierenzuigmond kom je op moeilijk bereikbare plekken zoals plinten en is er dus geen kans meer dat je ergens stof achterlaat. Daarnaast is de stofzuiger gemakkelijk op te bergen door de parkeerstand in te schakelen en de accessoires eenvoudig in de accessoirehouder te plaatsen. Met de Bosch Serie 8 In'genius ProSilence BGL8SIL5 heb je dus een stille, krachtige en duurzame stofzuiger die je huis perfect schoonmaakt.

Pluspunten
 • De stofzuigerslang is van textiel en gaat langer mee dan een plastic slang

  .

  De HEPA 13-filter maakt deze stofzuiger erg geschikt voor mensen met een stofallergie

  .

  Dankzij het lange snoer van 12 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
 • Je ontvangt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGL8SIL5

De Bosch BGL8SIL5 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BGL8SIL5 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BGL8SIL5 tv is Unknown van kleur.