1. stofzuigers
 2. Rowenta Silence Force RO6859.

Rowenta Silence Force RO6859.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RO6859 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RO6859 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RO6859
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RO6859

De Rowenta Silence Force RO6859 is een geruisloze stofzuiger die je perfect voor het schoonmaken van je huis kunt gebruiken. Je bent verzekerd van een optimale zuigkracht, want de stofzuiger heeft een krachtige motor met een vermogen van 800 watt. De stofzuigerzak heeft een inhoud van 4,5 liter waardoor je deze minder vaak hoeft te vervangen. Met de combiborstel kun je laagpolig tapijt en niet-kwetsbare vloeren stofzuigen. Voor kwetsbare harde vloeren heeft de stofzuiger een speciale parketborstel. Deze heeft lange borstelharen waardoor je je harde vloer zorgeloos stofzuigt. Ook gebruik je de meegeleverde meubelzuigmond en kierenzuigmond om je bank, kussens en kieren schoon te maken. De zuigkracht kun je in verschillende standen instellen met de knop op de stofzuiger. Zo pas je de stofzuiger perfect aan op jouw schoonmaakmethode.

Pluspunten
 • Je stofzuigt laagpolig tapijt en kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combi- en parketborstel

  .

  Met de kierenzuigmond stofzuig je moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en spleten

  .

  Met een geluidsniveau van 69 decibel is deze stofzuiger stiller dan andere sledestofzuigers.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft met een gewicht van ruim 6,5 kilo een behoorlijk gewicht, waardoor hij minder gemakkelijk de trap op en af te tillen is.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RO6859

De Rowenta RO6859 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RO6859 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RO6859 tv is Unknown van kleur.