1. stofzuigers
 2. Numatic HET-180 Hetty Eco.

Numatic HET-180 Hetty Eco.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 900045 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic 900045 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesNumatic 900045
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Numatic 900045

De Numatic HET-180 Hetty Eco is een uiterst efficiënte stofzuiger. Het innovatieve twee-motor-systeem garandeert dat je schoonmaakklussen snel gedaan zijn. De stofzuiger is daarnaast uitgerust met een geavanceerde filtratie. Dit komt de luchtkwaliteit ten goede en voorkomt tegelijkertijd dat fijnstof in de lucht wordt geblazen. De stofzuiger is ook voorzien van een HEPA-filter dat 99,95% van de allergie-uitlokkende stofjes uit de lucht filtert. Je kunt de Numatic HET-180 Hetty Eco ook gemakkelijk verplaatsen, mede dankzij het compacte ontwerp. De stofzuiger is voorzien van een stevige handgreep waardoor je hem probleemloos over de vloer kunt duwen. Bovendien is deze stofzuiger uitgerust met een zelfstandig werkende turboborstel. Hiermee kun je moeiteloos stof en haren op tapijt verwijderen. Zo laat je je vloeren stralen en kun je zonder moeite al het stof verwijderen.

Pluspunten
 • Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel.Je grote stofzak met inhoud van 8 liter gaat dus lang mee.Dankzij het lange snoer van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
 • Het HEPA 11-filter is niet krachtig genoeg voor mensen met een stofallergie

  .

  -> Het HEPA 11-filter is niet krachtig genoeg voor mensen met een stofallergie. Deze stofzuiger is met een gewicht van 10,2 kilo relatief zwaar

  .

  -> Deze stofzuiger is relatief zwaar met een gewicht van 10,2 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Numatic 900045

De Numatic 900045 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Numatic 900045 heeft een Unknown schermtype.

De Numatic 900045 tv is Unknown van kleur.