1. stofzuigers
 2. Numatic Hetty Quick HTY100P roze.

Numatic Hetty Quick HTY100P roze.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 915028 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic 915028 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesNumatic 915028
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Numatic 915028

De Numatic Hetty Quick HTY100P roze steelstofzuiger is de perfecte oplossing voor het grondig stofzuigen van je tapijt, vloerkleden en meubels. De ronddraaiende borstel met harde haren zorgt ervoor dat dierenharen gemakkelijk worden verwijderd. Met de kierenzuigmond en het combinatie-accessoire maak je ook moeilijk bereikbare plaatsen stof- en kruimelvrij. De steelstofzuiger heeft een accuduur van één uur, maar is na 4 uur weer volledig opgeladen. De meegeleverde pods zijn de filters en de stofzuigerzak. Ze drukken het stof samen, waardoor het stofreservoir langer ruim blijft. Daarnaast komt er geen stof vrij tijdens het legen van de stofzuigerzak. Verder laat de geurcapsule een frisse geur achter via de uitblaaslucht. Met de Numatic Hetty Quick HTY100P roze stofzuig je grondig en snel je hele huis.

Pluspunten
 • Je stofzuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert dierenharen gemakkelijk met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  De stofzuiger is veelzijdig inzetbaar dankzij de kruimelzuiger die je eenvoudig loskoppelt van de steel

  .

  In slechts 4 uur is de steelstofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Minpunten
 • Op de turbostand gebruik je de stofzuiger maximaal 15 minuten

  .

  Je ontvangt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van houten en harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Numatic 915028

De Numatic 915028 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Numatic 915028 heeft een Unknown schermtype.

De Numatic 915028 tv is Unknown van kleur.