1. stofzuigers
  2. Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw.

Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12031800 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12031800 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12031800
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12031800

De Miele Complete C3 PowerLine Allergy Techblauw is een uitstekende stofzuiger met veel voordelen voor mensen met allergieën. Met het speciale HEPA 13-filter worden allergene stofdeeltjes, pollen en andere allergenen sterk verminderd. De uitblaaslucht van de stofzuiger blijft schoon, waardoor je minder last hebt van irritatie aan de luchtwegen. Het handvat is ergonomisch ontworpen, waardoor je de stofzuiger moeiteloos door de ruimte beweegt. Met de combiborstel kun je zowel op harde vloeren als laagpolig tapijt stofzuigen. Bovendien zijn de accessoires van de stofzuiger gemakkelijk toegankelijk. Deze staan opgeborgen onder de kap van de stofzuiger. Kortom, de Miele Complete C3 PowerLine Allergy Techblauw biedt een goede stofzuigeroplossing voor mensen met allergieën.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 13-filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze tijdens het stofzuigen altijd bij de hand hebt. Je kunt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met de meegeleverde combiborstel.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is met een geluidsniveau van 73 decibel erg luid

    .

    Je ontvangt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Miele 12031800

De Miele 12031800 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12031800 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12031800 tv is Unknown van kleur.