1. stofzuigers
 2. Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs.

Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12031790 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12031790 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12031790
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12031790

De Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs stofzuiger is het perfecte huishoudelijke hulpmiddel. Het is een veelzijdige stofzuiger die geschikt is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Met de meegeleverde combiborstel kun je eenvoudig en snel wisselen tussen harde vloeren en andere oppervlakken. Bedienen doe je met je voet, zodat je niet hoeft te bukken tijdens het stofzuigen. De stofzuiger heeft 6 zuigkrachtstanden die je kunt aanpassen aan verschillende oppervlakken. Daarnaast heeft de stofzuiger verschillende accessoires. Deze klik je gemakkelijk op de steel en kun je onder de kap van de stofzuiger opbergen. De kierenzuigmond is handig voor het stofvrij maken van kleine hoeken en kieren in je huis. Wil je ook je tv of andere kwetsbare meubels afstoffen? Ook dat kan met de stofzuiger. Daarvoor gebruik je de zachte afstofborstel. Deze voorkomt beschadigingen en is geschikt voor allerlei kwetsbare oppervlakken.

Pluspunten
 • Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel

  .

  De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zo heb je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand

  .

  Je neemt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af met de zachte afstofborstel.

Minpunten
 • Je ontvangt geen parket- en turboborstel waardoor deze stofzuiger minder geschikt wordt voor het stofzuigen van harde, kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen

  .

  Met een geluidsniveau van 78 decibel is deze stofzuiger erg luid.

Veelgestelde vragen over de Miele 12031790

De Miele 12031790 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12031790 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12031790 tv is Unknown van kleur.