1. stofzuigers
 2. Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1.

Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BCH86SIL1 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BCH86SIL1 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BCH86SIL1
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BCH86SIL1

Met de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 haal je een stofzuiger in huis die je overal meeneemt. Dankzij het compacte formaat en het lage gewicht is de steelstofzuiger gemakkelijk te verplaatsen. Je hebt de keuze uit 3 standen: een stand voor lichte vervuiling, een stand voor normale vervuiling en de turbostand. Daarnaast bevat de steelstofzuiger borstels in de zuigmond die op hoge snelheid draaien. Hierdoor komt ook diepliggend vuil los en is de steelstofzuiger ook geschikt voor het verwijderen van vuil van tapijt. Met de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 haal je een krachtige stofzuiger in huis die door de hoge zuigkracht en lange gebruiksduur niet onderdoet voor een reguliere stofzuiger. Met de Bosch Athlet ProSilence 28Vmax BCH86SIL1 haal je een praktische en krachtige steelstofzuiger in huis. De steelstofzuiger is compact van formaat en licht van gewicht, waardoor je deze makkelijk meeneemt. Er zijn drie standen waaruit je kunt kiezen: een stand voor lichte vervuiling, een stand voor normale vervuiling en de turbostand. Daarnaast bevat de steelstof.

Pluspunten
 • Geschikt voor dierenharen en grove tapijten dankzij de meegeleverde turboborstel

  .

  Een lange gebruiksduur van 60 minuten zodat je ononderbroken kunt werken

  .

  Met een accuspanning van 28 volt is deze stofzuiger krachtiger dan anderen in deze prijsklasse.

Minpunten
 • Heeft geen geïntegreerde kruimelzuiger of meegeleverde accessoires, dus alleen geschikt voor het stofzuigen van de vloer.

Veelgestelde vragen over de Bosch BCH86SIL1

De Bosch BCH86SIL1 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BCH86SIL1 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BCH86SIL1 tv is Unknown van kleur.