1. stofzuigers
 2. Miele Boost CX1.

Miele Boost CX1.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 11602450 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 11602450 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 11602450
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 11602450

Met de Miele Boost CX1 kun je probleemloos en efficiënt je vloer schoonmaken. Met een druk op de knop regel je de zuigkracht, waarmee je het tapijt gemakkelijk kunt optillen voor een grondige reiniging. Daarnaast is het vloermondstuk aan te passen, zodat je ook moeiteloos van zachte vloeren naar harde vloeren kunt schakelen. Met de combiborstel hoef je geen losse opzetstukken te gebruiken. De kierenzuigmond maakt het mogelijk om ook de moeilijk bereikbare plekken te bereiken. Voor stof en kruimels van de bank kun je de meubelzuigmond of de zachte afstofborstel gebruiken. Na afloop kun je het stofreservoir boven de prullenbak gemakkelijk legen. Met de Miele Boost CX1 heb je een veelzijdige stofzuiger die je gemakkelijk kunt gebruiken voor zowel zachte als harde vloeren. Je kunt zelf de zuigkracht regelen en ook de moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Bovendien kun je gemakkelijk ook het stof en kruimels van je meubels verwijderen. Na afloop is het stofreservoir eenvoudig te legen, zodat.

Pluspunten
 • Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel

  .

  Je hoeft geen stofzuigerzakken te kopen, waardoor je op de lange termijn kosten bespaart

  .

  De kleine accessoires bevestig je aan de clip bij het handvat, zo heb je ze altijd bij de hand als je aan het stofzuigen bent.

Minpunten
 • Deze stofzuiger is relatief zwaar met een gewicht van 7,8 kilo

  .

  Je ontvangt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Miele 11602450

De Miele 11602450 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 11602450 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 11602450 tv is Unknown van kleur.