1. stofzuigers
  2. Philips FC9330/09 PowerPro Compact.

Philips FC9330/09 PowerPro Compact.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips FC9330/09 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips FC9330/09 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesPhilips FC9330/09
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Philips FC9330/09

Met de Philips FC9330/09 PowerPro Compact heb je de perfecte stofzuiger voor een schone thuis. De TriActive combiborstel maakt stofzuigen gemakkelijker en zorgt ervoor dat je sneller klaar bent. Met deze speciale borstel worden 3 acties tegelijkertijd uitgevoerd. De borstel opent tapijt, zuigt zowel fijn als grof stof op en neemt met de zijborstel ook muren mee. Hierdoor hoef je maar 1 keer over een plek te gaan. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van het Energy Star-label en heeft het een lage energieverbruik. Het geringe gewicht van 4,5 kilo maakt het ook mogelijk om de stofzuiger makkelijk naar boven of beneden te dragen. En als je klaar bent, is de stofzuiger door het compacte formaat makkelijk op te bergen. De Philips FC9330/09 PowerPro Compact is dus ideaal voor iedereen die een schoon en hygiënische thuis wil.

Pluspunten
  • De TriActive zuigmond verwijdert stof van de vloer met behulp van 3 verschillende technieken, waardoor je minder vaak hoeft te stofzuigen. Met zijn gewicht van 4,5 kilogram is deze stofzuiger eenvoudig de trap op en af te tillen. Het anti-allergie filter maakt deze stofzuiger geschikt voor mensen met een stofallergie.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert zeer veel lawaai met een geluidsniveau van 76 decibel

    .

    Het bevat geen turboborstel, dus het is moeilijker om dierenharen of grove tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Philips FC9330/09

De Philips FC9330/09 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Philips FC9330/09 heeft een Unknown schermtype.

De Philips FC9330/09 tv is Unknown van kleur.