1. stofzuigers
 2. Dyson V11 Total Clean grijs.

Dyson V11 Total Clean grijs.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 443097-01 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson 443097-01 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesDyson 443097-01
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Dyson 443097-01

De Dyson V11 Total Clean grijs geeft je de flexibiliteit die je zoekt bij het stofzuigen. Met de combi- en parketborstel kun je alle vloertypen behandelen. Met de schakelaar kies je heel eenvoudig tussen eco, turbo en boost standen. De turbostand is perfect om kleine resten uit het hoogpolige tapijt te verwijderen. Terwijl de eco stand al voldoende is om je houten vloer schoon te maken. Met het tussenstuk kom je ook op moeilijk bereikbare plekken, zoals onder lage meubels. De kierenzuiger, zachte afstofborstel en meubelzuigmond gaan overal tegenaan waar stof zit. De steelstofzuiger heeft een looptijd van 60 minuten en is binnen 4,5 uur weer oplaadbaar. En met het lcd scherm heb je altijd zicht op de accuduur. Zo ben je verzekerd van een grondige reiniging met de Dyson V11 Total Clean grijs.

Pluspunten
 • Je ontvangt direct informatie via het LCD scherm over de zuigkracht, de resterende accuduur en eventuele foutmeldingen, met daarbij instructies. Met de 3 verschillende reinigingsstanden kun je jouw steelstofzuiger precies aanpassen op jouw schoonmaakroutine. Je stofzuigt alle soorten vloeren en verwijdert moeiteloos dierenharen met de meegeleverde combi-, parket- en turboborstel.

Minpunten
 • Deze steelstofzuiger heeft in vergelijking tot de Dyson V12 en V15 geen groene laser, waardoor kleine stofdeeltjes minder goed zichtbaar zijn

  .

  Met een gewicht van 3 kilogram is deze steelstofzuiger aan de zware kant. Deze steelstofzuiger heeft ten opzichte van de Dyson V12 en V15 geen groene laser, waardoor kleine stofdeeltjes minder goed zichtbaar zijn

  .

  Met een gewicht van 3 kilogram is deze steelstofzuiger aan de zwaardere kant.

Veelgestelde vragen over de Dyson 443097-01

De Dyson 443097-01 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Dyson 443097-01 heeft een Unknown schermtype.

De Dyson 443097-01 tv is Unknown van kleur.