1. stofzuigers
 2. Bosch BGC21X300.

Bosch BGC21X300.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGC21X300 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BGC21X300 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BGC21X300
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BGC21X300

De Bosch Serie 4 ProPower BGC21X300 is een krachtige stofzuiger die ideaal is voor het stofzuigen van lichte vloeren en lage tapijten. Het hoofddoek is ontworpen met een speciale technologie om het stof zo effectief mogelijk op te zuigen. De stofzuiger heeft ook een speciaal ontworpen combiborstel waarmee je gemakkelijk van vloertype kunt wisselen. Bovendien krijg je een combinatie accessoire, bestaande uit een kieren- en meubelzuigmond. Zodat je gemakkelijk al je meubels kunt stofzuigen. Om de stofzuiger netjes op te bergen, heeft de stofzuiger een speciale clip. Deze clip bevestig je aan de achterkant van de stofzuiger, waardoor je gemakkelijk de slang en stang om de stofzuiger kunt winden. Daarnaast is de stofzuiger ook uitgerust met een praktische handgreep, waardoor je de stofzuiger gemakkelijk kunt verplaatsen. Dankzij deze functies is de Bosch Serie 4 ProPower BGC21X300 een ideale stofzuiger voor het stofzuigen van lichte vloeren en lage tapijten.

Pluspunten
 • Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel

  .

  Je gebruikt de stofzuiger voor meer dan alleen het stofzuigen van de vloer dankzij het meegeleverde 2-in-1 combinatieaccessoire bestaande uit een zachte afstofborstel en kierenzuigmond

  .

  Je bergt de stofzuiger gemakkelijk op dankzij de opbergklem voor de slang.

Minpunten
 • Je ontvangt geen parket- en turboborstel, wat de stofzuiger ongeschikt maakt voor het reinigen van kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen

  .

  Deze stofzuiger weegt 4,7 kilo, wat een redelijke hoeveelheid is waardoor het moeilijker is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGC21X300

De Bosch BGC21X300 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BGC21X300 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BGC21X300 tv is Unknown van kleur.