1. stofzuigers
  2. Inventum MC010.

Inventum MC010.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Inventum MC010 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Inventum MC010 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesInventum MC010
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Inventum MC010

De Inventum MC010 is een krachtige stofzuiger die ontworpen is om de vloer grondig schoon te maken. Het heeft een combiborstel waarmee je direct van harde vloeren naar laagpolig tapijt kunt stofzuigen zonder van opzetstuk te wisselen. Je krijgt ook 3 accessoires voor kleine stofzuigklussen. Met de kierenzuigmond kun je plinten stofzuigen, de meubelborstel maakt traptreden schoon en de zachte afstofborstel is perfect voor meubels die kwetsbaar zijn. Het HEPA 13-filter voorkomt dat stofdeeltjes met de uitblaaslucht de kamer weer binnenkomen. Dit compacte formaat en de betaalbare prijs maken de Inventum MC010 de ideale keuze voor wie op zoek is naar een tweede stofzuiger. Je hoeft nooit meer de trap op en af te lopen om stofzuigen te doen; je kunt het probleemloos in de kamer doen.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 13-filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Je ontvangt 2 stofzuigerzakken zodat je alvast reserve hebt. Het compacte formaat en de lage prijs maken deze stofzuiger geschikt als tweede stofzuiger.

Minpunten
  • Wordt niet geleverd met een parketborstel, dus veeg je harde vloer met voorzichtigheid

    .

    Bevat geen turboborstel, dus dierenharen of grove tapijten maak je minder makkelijk schoon.

Veelgestelde vragen over de Inventum MC010

De Inventum MC010 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Inventum MC010 heeft een Unknown schermtype.

De Inventum MC010 tv is Unknown van kleur.