1. stofzuigers
  2. Philips SpeedPro Aqua FC6728/01.

Philips SpeedPro Aqua FC6728/01.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips FC6728/01 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips FC6728/01 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesPhilips FC6728/01
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Philips FC6728/01

Met de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 haal je een krachtig en veelzijdig apparaat in huis. De PowerCyclone 7 motor zorgt ervoor dat je krachtig stofzuigt, kruimels opzuigt en vuil verwijdert. Met de laagste stand kun je tot 50 minuten stofzuigen, terwijl de turbostand je een extra krachtige stofzuigkracht geeft. Deze stand is geschikt voor je vloerkleden en gaat 22 minuten mee. Voor een grondige reiniging van je vloer is het 180 graden mondstuk ideaal. Deze zuigt vuil op aan de voor- en zijkanten en is voorzien van LED verlichting. De stofzuiger beweegt over de vloer om vuil zichtbaar te maken en kan in beide richtingen stofzuigen. Als je het mondstuk met de geïntegreerde dweilfunctie aan de stofzuiger bevestigt, kun je direct vieze vlekken op je vloer verwijderen. Na gebruik kun je de microvezeldoeken eenvoudig wassen in de wasmachine.

Pluspunten
  • Je dweilt en stofzuigt tegelijk met het dweilopzetstuk. De zuigmond met LED-verlichting is open aan de voorkant en de zijkanten, waardoor het vuil en stof aan meerdere kanten wordt opgezogen. Met een accuspanning van 21 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in deze prijsklasse.

Minpunten
  • Na gebruik moet je het waterreservoir direct ledigen en de microvezelpad verwijderen, want deze blijft nat

    .

    Deze stofzuiger produceert relatief veel geluid met een geluidsniveau van 80 decibel.

Veelgestelde vragen over de Philips FC6728/01

De Philips FC6728/01 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Philips FC6728/01 heeft een Unknown schermtype.

De Philips FC6728/01 tv is Unknown van kleur.