1. stofzuigers
 2. Dyson V11 Total Clean.

Dyson V11 Total Clean.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 419623-01 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson 419623-01 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesDyson 419623-01
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Dyson 419623-01

De Dyson V11 Total Clean is een innovatief apparaat dat je stofzuigerwerk gemakkelijker en effectiever maakt. De steelstofzuiger heeft een krachtig zuigvermogen dat je aanpast aan de oppervlakte en de omstandigheden. Je kunt kiezen uit Eco, Turbo of Boost. Met dit verschillende vermogen kun je de zuigkracht gemakkelijk aanpassen aan de situatie op de vloer. Je stofzuigt daarmee zelfs de meest hardnekkige stofdeeltjes op. Met de Dyson V11 Total Clean kun je de diepte van je stofzuigwerk regelen. Als je een overgang hebt tussen verschillende vloertypes, zoals laminaat naar vloerkleed, dan is dit de perfecte oplossing. Ook is het stofreservoir gemakkelijk te legen in de prullenbak. En de lange accuduur van 60 minuten met een korte laadtijd van 4,5 uur maakt de Dyson V11 Total Clean een onmisbaar item voor je stofzuigerwerk. Met het lcd-scherm word je op de hoogte gehouden van de accustatus en wanneer je het stofreservoir moet legen.

Pluspunten
 • Je krijgt directe informatie over de zuigstand, resterende accuduur en eventuele foutmeldingen inclusief instructies op het LCD-scherm

  .

  Met de drie verschillende reinigingsstanden kun je de stofzuiger precies aanpassen aan je schoonmaakroutine

  .

  Je kunt alle vloertypen stofzuigen en dankzij de meegeleverde combi-, parket- en turboborstel moeiteloos dierenharen verwijderen.

Minpunten
 • Deze steelstofzuiger heeft in vergelijking met de Dyson V12 en V15 geen groene laser, waardoor kleine stofdeeltjes minder duidelijk zichtbaar zijn

  .

  Met een gewicht van 3 kg is deze steelstofzuiger aan de zware kant.

Veelgestelde vragen over de Dyson 419623-01

De Dyson 419623-01 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Dyson 419623-01 heeft een Unknown schermtype.

De Dyson 419623-01 tv is Unknown van kleur.