1. stofzuigers
 2. Samsung Jet 70 Turbo.

Samsung Jet 70 Turbo.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VS15T7031R1/EN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung VS15T7031R1/EN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesSamsung VS15T7031R1/EN
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Samsung VS15T7031R1/EN

De Samsung Jet 70 Turbo is de perfecte stofzuiger voor mensen die een krachtig apparaat zoeken dat je gemakkelijk kunt ombouwen. Dankzij de meegeleverde accessoires kom je bij elke hoek en kier en stofzuig je zelfs kwetsbare oppervlaktes zoals glazen salontafels of hoogglans bureaus. Ook heb je een combiborstel bij deze stofzuiger, die je helpt bij het verwijderen van dierenharen en vuil uit tapijt. De borstels gaan diep in de vezels van de stof en laten zo geen vuil achter. Met de accu kom je zo'n 40 minuten stofzuigen, maar je kunt deze verwisselen. Als je een extra accu aanschaft, verdubbel je de accuduur. Zo ben je verzekerd van een goed resultaat. Om te zien hoeveel stroom er nog over is en hoe je het beste kunt stofzuigen, kijk je eenvoudig op het handige display.

Pluspunten
 • Geschikt voor dierenharen en tapijt dankzij de draaiende borstels. Veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je gemakkelijk los koppelt van de steel. Dankzij de multi-cycloon behoud de steelstofzuiger zijn zuigkracht als de stofbak volraakt. Geschikt voor dierenharen en tapijt dankzij de draaiende borstels. Veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je gemakkelijk loskoppelt van de steel. Dankzij de multi-cycloon behoudt de steelstofzuiger zijn zuigkracht als de stofbak volraakt.

Minpunten
 • Je krijgt er geen parketborstel bij, waardoor hij minder geschikt is voor kwetsbare vloeren

  .

  - Je krijgt er geen parketborstel bij waardoor hij minder geschikt is voor kwetsbare vloeren. De stofzuiger heeft een dweilfunctie, maar hiervoor moet je een extra accessoire kopen

  .

  - De stofzuiger heeft een dweilfunctie, maar hiervoor moet je een extra accessoire kopen.

Veelgestelde vragen over de Samsung VS15T7031R1/EN

De Samsung VS15T7031R1/EN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Samsung VS15T7031R1/EN heeft een Unknown schermtype.

De Samsung VS15T7031R1/EN tv is Unknown van kleur.