1. stofzuigers
  2. Samsung Bespoke Jet Woody Green.

Samsung Bespoke Jet Woody Green.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VS20A95943N/WA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung VS20A95943N/WA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesSamsung VS20A95943N/WA
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Samsung VS20A95943N/WA

De Samsung Bespoke Jet Woody Green is een innovatieve stofzuiger die voorzien is van een modern ontwerp. De stofzuiger heeft een robuuste behuizing die extra bescherming biedt tegen stoten en krassen. Bovendien is de stofzuiger voorzien van een LED verlichting, zodat je ook in donkere hoeken stof kunt verwijderen. De stofzuiger is zeer krachtig en heeft een vermogen van 150 watt. Bovendien is hij voorzien van een speciale luchtstroom-functie, waarmee je meer stof en vuil kunt verwijderen in één keer. De stofzuiger is bovendien voorzien van een autonoom reinigingssysteem, waardoor hij automatisch zelfreinigend is. Hierdoor hoef je geen tijd meer te verspillen aan het reinigen van de stofzuiger. De stofzuiger is ook voorzien van een verstelbare steel, waarmee je de stofzuiger gemakkelijk kunt opbergen.

Pluspunten
  • Je ontvangt een automatisch oplaad- en leegstation in één dat veel werk uit handen neemt. Je stofzuigt alle vloertypen en verwijdert dierenharen gemakkelijk dankzij de gemotoriseerde combi- en parketborstel. Je verdubbelt de accuduur van 60 naar 120 minuten dankzij de extra accu.

Minpunten
  • Het automatische leegstation heeft een stofzuigerzak, deze dien je zo'n paar maanden leeg te maken.

Veelgestelde vragen over de Samsung VS20A95943N/WA

De Samsung VS20A95943N/WA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Samsung VS20A95943N/WA heeft een Unknown schermtype.

De Samsung VS20A95943N/WA tv is Unknown van kleur.