1. stofzuigers
 2. Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw.

Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12031680 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12031680 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12031680
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12031680

Met de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw stofzuig je kwetsbare houten vloeren zonder ze te beschadigen. De parketborstel onder de stofzuiger heeft zacht natuurhaar, waardoor krassen en beschadigingen worden voorkomen. Ook andere harde vloeren en laagpolige tapijten kun je stofzuigen met deze stofzuiger. Hiervoor verwissel je de parketborstel eenvoudig voor de combiborstel. Met de combiborstel schakel je met je voet van harde vloeren naar vloerkleden of laagpolig tapijt. Verder is de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw uitgerust met een kierenzuigmond, meubelzuigmond en een zachte afstofborstel. Hiermee kun je al het stof en vuil tussen kieren en meubels verwijderen. Maar je kunt ook stof afnemen van bijvoorbeeld je glazen salontafel of televisie met de zachte afstofborstel. Na het stofzuigen rolt het snoer zelf met één druk op de knop weer in de stofzuiger. Zo ben je klaar om op te ruimen.

Pluspunten
 • Je stofzuigt houten en andere kwetsbare vloeren zonder krassen achter te laten met de meegeleverde parketborstel

  .

  Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel

  .

  Je kunt de kleine accessoires onder de kap van de stofzuiger vinden, zo heb je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand.

Minpunten
 • Je ontvangt geen turboborstel, wat de stofzuiger ongeschikt maakt voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen

  .

  Het geluidsniveau van deze stofzuiger bedraagt 75 decibel, wat erg luid is.

Veelgestelde vragen over de Miele 12031680

De Miele 12031680 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12031680 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12031680 tv is Unknown van kleur.