1. stofzuigers
 2. BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW.

BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBLACK+DECKER BHFEA18D1-QW
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW

Met de BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW Powerseries+ steelstofzuiger stofzuig je comfortabel door je huis. Deze steelstofzuiger heeft twee zuigstanden, waarmee je 27 minuten op de gemiddelde en 14 minuten op de laagste stand kunt stofzuigen. Dankzij het handige kliksysteem tover je de steelstofzuiger met gemak om tot een kruimeldief. De vloerzuigmond is uitgerust met led verlichting, die het zicht op donkere plekken verbetert. Hierdoor kun je ook het stofzuigen van tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren eenvoudig aan. Bovendien ontvang je een kierenzuigmond, welke je gebruikt voor het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken. Ideaal dus voor al je dagelijkse schoonmaakklusjes, zoals het stofzuigen van de eettafel na het ontbijt.

Pluspunten
 • Je stofzuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert dierenharen moeiteloos met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  De led-verlichte vloerzuigmond verbetert het zicht op donkere plekken zoals onder de bank en onder je bed

  .

  De kierenzuigmond gebruik je voor het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten.

Minpunten
 • Deze stofzuiger is met een gewicht van 4 kilo behoorlijk zwaar, waardoor je hem moeilijker de trap op- en aftilt. Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 80 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW

De BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW heeft een Unknown schermtype.

De BLACK+DECKER BHFEA18D1-QW tv is Unknown van kleur.